Bouwupdate De Golfbaan

24 augustus '20

De bouw van de Golfbaan is in volle gang. Het blijft leuk om te zien hoe de bouw vordert en dat er al verschillende stappen zijn gezet. Op naar nog meer ontwikkelingen. 

image alt

Stand van zaken

De heipalen zijn geslagen en de bouwvloer is op diepte gemaakt, zodat de werkvloer gestort kon worden. Ook zijn de prefab putten geplaatst die nodig zijn voor o.a. de lift. Daarna is de put aangevuld en gevlakt als voorbereiding op het storten van de werkvloer van de keldervloer. Ook dat is inmiddels afgerond, net als het vlechtwerk. Na de bouwvakantie is weer verder gegaan met de werkzaamheden en zullen de prefab kelderwanden en prefab betonkolommen van de garage gemonteerd worden. 

Nog 2 woningen beschikbaar

De 12 appartementen in Westerzicht krijgen dus de sfeervolle uitstraling van een oud landhuis mee. En het mooie is, in deze fase zijn nog 2 appartementen beschikbaar. 

image alt

Bouwnummer 001

Bouwnummer 001 is een appartement met 2 woonlagen. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 261m2. Wat een ruimte!

In het souterrain van 103m2 bevindt zich de heerlijke woonkeuken en een ruime berging. De woonkamer, 2 slaapkamers en 2 badkamers vind je op de royale verdieping op de eerste woonlaag en heeft een woonoppervlak van 158m2. Het ruime terras van 20m2 ligt op het noordoosten. Hier geniet je in de zomermaanden heerlijk van een kop koffie in de ochtendzon.

Bekijk het appartement
image alt

Bouwnummer 002

Bouwnummer 002 is ook een appartement met 2 woonlagen. De ruime woonkeuken die je helemaal naar smaak kunt inrichten vind je in het souterrain van 103m2. Hier maak jij straks uitgebreide diners voor als vrienden komen eten. Op de eerste woonlaag vind je de woonkamer waar je heerlijk tot rust komt en een ruim terras van 20 m2 op het zuidwesten. Hier geniet je 's avonds van een heerlijk glas wijn. De woning heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. 

Bekijk het appartement
  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk het woningaanbod