Bouwupdate september

18 september '20

Altijd leuk! Een bouwupdate van de aannemer. Na de vakantieperiode in augustus is de bouw van De Golfbaan Purmerend weer in volle gang. 

image alt

Stand van de bouw

Het is de aannemer gelukt om voor de vakantie de keldervloer te storten en af te werken. Hierdoor konden ze direct na de vakantie starten met de montage van de kelderwanden. Dit is inmiddels gereed! Vorige week zijn ze op de bouwplaats gestart met het lijmen van de constructieve kalkzandsteen-wanden in de kelder. Deze wanden ondersteunen gezamenlijk met een staalconstructie de begane grondvloer. De betonplaten van de begane grondvloer (breedplaatvloeren) worden naar verwachting volgende week geplaatst. Op deze platen worden de 1e componenten van de installatie geplaatst om vervolgens gezamenlijk met de wapening ingestort te worden.

image alt

2de sluitingsdatum

Je hebt inmiddels de inlogcode van Theuma ontvangen om, indien je dit wenst, de binnendeuren,binnendeurkozijnen en/of garnituur te wijzigen. Let op: deze sluitingsdatum is nu verplaatst naar 1oktober 2020. Indien je nog naar de showroom wilt gaan om tegelwerk uit te zoeken adviseer ik je daar binnenkort een afspraak voor te maken. Deze sluitingsdatum blijft wel staan op 1 november

Planning

Voor de bouw van dit project is een bouwplanning gemaakt die rekening houdt met normale weersomstandigheden, de levertijden en beschikbaarheid van bouwmaterialen en goede vakmensen.Op dit moment verwacht de aannemer te kunnen gaan starten met opleveren in het 4e kwartaal van 2021. Let op: dit is een voorlopige prognose waar geen rechten aan kunnen worden ontleend.

Nog 2 woningen beschikbaar

De 12 appartementen in Westerzicht krijgen dus de sfeervolle uitstraling van een oud landhuis mee. En het mooie is, in deze fase zijn nog 2 appartementen beschikbaar. 

image alt

Bouwnummer 001

Bouwnummer 001 is een appartement met 2 woonlagen. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 261m2. Wat een ruimte!

In het souterrain van 103m2 bevindt zich de heerlijke woonkeuken en een ruime berging. De woonkamer, 2 slaapkamers en 2 badkamers vind je op de royale verdieping op de eerste woonlaag en heeft een woonoppervlak van 158m2. Het ruime terras van 20m2 ligt op het noordoosten. Hier geniet je in de zomermaanden heerlijk van een kop koffie in de ochtendzon.

Bekijk het appartement
image alt

Bouwnummer 002

Bouwnummer 002 is ook een appartement met 2 woonlagen. De ruime woonkeuken die je helemaal naar smaak kunt inrichten vind je in het souterrain van 103m2. Hier maak jij straks uitgebreide diners voor als vrienden komen eten. Op de eerste woonlaag vind je de woonkamer waar je heerlijk tot rust komt en een ruim terras van 20 m2 op het zuidwesten. Hier geniet je 's avonds van een heerlijk glas wijn. De woning heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. 

Bekijk het appartement
  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk het woningaanbod