Bouwupdate oktober

23 oktober '20

Super leuk! Bijna iedere maand ontvangen we een nieuwsbrief van de aannemer met een bouwupdate. Via deze weg worden kopers op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen in het project de Golfbaan Purmerend. Lees mee en zie hoe de bouw van dit prachtige gebouw vordert.

image alt

Stand van de bouw

Corona houdt ons allemaal in zijn greep. Ook op de bouwplaats heeft het virus gezorgd voor positieve besmettingen en afwezigheid van personeel door ziekte. Gelukkig gaan de bouwwerkzaamheden door en lijkt de vertraging tot nu toe mee te vallen. Op dit moment worden kaders van de ventilatieroosters van de kelder gemonteerd. Ook is een start gemaakt met het plaatsen van de constructieve kalkzandsteen wanden van de begane grond.. De buitenkozijnen voor de kelderramen en de ramen van de begane grond zijn geleverd. Binnenkort wordt een start gemaakt met het plaatsen van deze kozijnen. De aannemer verwacht in ca week 46 de vloer te storten van de 1e verdieping. Ook zal waarschijnlijk volgende week de plint aan de buitenzijde van de kelder gemonteerd worden. We gaan de hoogte in, dus ook de steiger zal binnenkort geplaatst worden.

image alt

2de sluitingsdatum

Alle kopers hebben (indien gewenst) een keuze kunnen maken voor het wijzigen van binnendeuren, beslag en kozijnen. Ook is het tegelwerk van bijna alle appartementen geregeld. De sluitingsdatum is 1 november.

image alt

Planning en betreden bouwterrein

Voor de bouw van dit project is een bouwplanning gemaakt die rekening houdt met normale weersomstandigheden, de levertijden en beschikbaarheid van bouwmaterialen en goede vakmensen. Op dit moment verwachten wij te kunnen gaan starten met opleveren in het 4e kwartaal van 2021. Let op: dit is een voorlopige prognose waar geen rechten aan kunnen worden ontleend.

In het belang van de persoonlijke veiligheid van jullie als kopers zelf is het niet toegestaan het bouwterrein te betreden. Indien u het bouwterrein betreedt heeft T & G Bouwcombinatie het recht u de toegang tot het bouwterrein te ontzeggen

Nog 2 woningen beschikbaar

De 12 appartementen in Westerzicht krijgen dus de sfeervolle uitstraling van een oud landhuis mee. En het mooie is, in deze fase zijn nog 2 appartementen beschikbaar. 

image alt

Bouwnummer 001

Bouwnummer 001 is een appartement met 2 woonlagen. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 261m2. Wat een ruimte!

In het souterrain van 103m2 bevindt zich de heerlijke woonkeuken en een ruime berging. De woonkamer, 2 slaapkamers en 2 badkamers vind je op de royale verdieping op de eerste woonlaag en heeft een woonoppervlak van 158m2. Het ruime terras van 20m2 ligt op het noordoosten. Hier geniet je in de zomermaanden heerlijk van een kop koffie in de ochtendzon.

Bekijk het appartement
image alt

Bouwnummer 002

Bouwnummer 002 is ook een appartement met 2 woonlagen. De ruime woonkeuken die je helemaal naar smaak kunt inrichten vind je in het souterrain van 103m2. Hier maak jij straks uitgebreide diners voor als vrienden komen eten. Op de eerste woonlaag vind je de woonkamer waar je heerlijk tot rust komt en een ruim terras van 20 m2 op het zuidwesten. Hier geniet je 's avonds van een heerlijk glas wijn. De woning heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. 

Bekijk het appartement
  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk het woningaanbod