Bouwupdate november

30 november '20

Afgelopen week ontvingen we alweer de 4de nieuwsbrief van de aannemer. Via deze weg worden kopers op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen in het project de Golfbaan Purmerend. Lees mee en zie hoe de bouw van dit prachtige gebouw vordert.

image alt

Stand van de bouw

Het gebouw gaat de lucht in! De steigers zijn inmiddels geplaatst. Half november is de vloer van de 1e verdieping gestort. Op dit moment worden de constructieve kalkzandsteen wanden van de 1e verdieping gelijmd. Ook is een start gemaakt met het leggen van de balkonplaten. Een spannend en secuur werk, wat je op de foto's kunt zien. Op de begane grond zijn de kozijnen t.p.v. van de balkons geplaatst. Binnenkort volgen de overige gevelkozijnen van de begane grond. Volgende week wordt de breedplaatvloer van de 2e verdieping gelegd. Nadat het leidingwerk hierop is aangebracht is de planning om voor de Kerst vakantie deze vloer af te storten.

image alt

Sluitingsdata verstreken

De sluitingsdata van al het meer- en minderwerk zijn verstreken. Dit betekent dat wijzigingen niet meer mogelijk zijn. Alle onderaannemers, uitvoering en werkvoorbereiding zijn namelijk ingelicht, het teken werk is aangepast en bestellingen zijn gedaan. Een kleine wijziging lijkt eenvoudig, maar doordat er veel mensen bij betrokken zijn kan dit snel leiden tot fouten. 

image alt

Planning

Voor de bouw van dit project is een bouwplanning gemaakt die rekening houdt met normale weersomstandigheden, de levertijden en beschikbaarheid van bouwmaterialen en goede vakmensen. Op dit moment verwachten wij te kunnen gaan starten met opleveren in het 4e kwartaal van 2021. Let op: dit is een voorlopige prognose waar geen rechten aan kunnen worden ontleend.

Nog 2 woningen beschikbaar

De 12 appartementen in Westerzicht krijgen dus de sfeervolle uitstraling van een oud landhuis mee. En het mooie is, in deze fase zijn nog 2 appartementen beschikbaar. 

image alt

Bouwnummer 001

Bouwnummer 001 is een appartement met 2 woonlagen. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 261m2. Wat een ruimte!

In het souterrain van 103m2 bevindt zich de heerlijke woonkeuken en een ruime berging. De woonkamer, 2 slaapkamers en 2 badkamers vind je op de royale verdieping op de eerste woonlaag en heeft een woonoppervlak van 158m2. Het ruime terras van 20m2 ligt op het noordoosten. Hier geniet je in de zomermaanden heerlijk van een kop koffie in de ochtendzon.

Bekijk het appartement
image alt

Bouwnummer 002

Bouwnummer 002 is ook een appartement met 2 woonlagen. De ruime woonkeuken die je helemaal naar smaak kunt inrichten vind je in het souterrain van 103m2. Hier maak jij straks uitgebreide diners voor als vrienden komen eten. Op de eerste woonlaag vind je de woonkamer waar je heerlijk tot rust komt en een ruim terras van 20 m2 op het zuidwesten. Hier geniet je 's avonds van een heerlijk glas wijn. De woning heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. 

Bekijk het appartement
  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk het woningaanbod