Bouwupdate april 2021

29 april '21

Afgelopen week ontvingen we weer een nieuwsbrief van de aannemer. Via deze weg worden kopers op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen in het project de Golfbaan Purmerend. Lees mee en zie hoe de bouw van dit statige gebouw vordert.

image alt

Stand van de bouw binnen

De bouw van de 12 appartementen aan de Westerweg in Purmerend gaat gestaag door. Op de laatste kijkdag konden de kopers de binnenzijde van het gebouw bekijken, en mochten ze ook hun eigen toekomstige woning van binnen zien. De aannemer is inmiddels gestart met de afbouw. Tijdens de kijkdag was de voorbereiding voor de vloerverwarming al te zien. Op de 2de verdieping wordt de vloerverwarming nu gemonteerd. Op de overige verdiepingen is de cementdekvloer zelfs al aangebracht. Volgende week wordt er gestart met het plaatsen van de binnenwanden. De stukadoor is op de begane grond en 1e verdieping bezig met het stuken van de wanden. Deze worden behangklaar opgeleverd. 

image alt

Stand van de bouw buiten

Aan de buitenzijde van het gebouw zijn de hemelwaterafvoeren geplaatst en worden op korte termijn de laatste dakkapellen aangebracht. Het leggen van de dakpannen gaat binnenkort ook van start. De aannemer verwacht, als alles volgens planning verloopt, begin 4de kwartaal 2021 de eerste appartementen op te leveren. 

Nog 2 woningen beschikbaar

De 12 appartementen in Westerzicht krijgen dus de sfeervolle uitstraling van een oud landhuis mee. En het mooie is, in deze fase zijn nog 2 appartementen beschikbaar. 

image alt

Bouwnummer 001

Bouwnummer 001 is een appartement met 2 woonlagen. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 261m2. Wat een ruimte!

In het souterrain van 103m2 bevindt zich de heerlijke woonkeuken en een ruime berging. De woonkamer, 2 slaapkamers en 2 badkamers vind je op de royale verdieping op de eerste woonlaag en heeft een woonoppervlak van 158m2. Het ruime terras van 20m2 ligt op het noordoosten. Hier geniet je in de zomermaanden heerlijk van een kop koffie in de ochtendzon.

Bekijk het appartement
image alt

Bouwnummer 002

Bouwnummer 002 is ook een appartement met 2 woonlagen. De ruime woonkeuken die je helemaal naar smaak kunt inrichten vind je in het souterrain van 103m2. Hier maak jij straks uitgebreide diners voor als vrienden komen eten. Op de eerste woonlaag vind je de woonkamer waar je heerlijk tot rust komt en een ruim terras van 20 m2 op het zuidwesten. Hier geniet je 's avonds van een heerlijk glas wijn. De woning heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. 

Bekijk het appartement
  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk het woningaanbod