Een karakteristiek huis met de voordelen van nu

3 april '19

Purmerend heeft veel moois te bieden. Van een oude stadskern met haar kleine winkeltjes, cafés en karakteristieke stadspandjes tot een bruisende moderne stad met veel goede voorzieningen. Voel jij je ook zo thuis in deze prachtige stad en zou je graag in een prachtig huis wonen dat volledig aansluit bij het karakter van Purmerend. Maar dan wel zonder al te veel onderhoud? In nieuwbouwplan Golfbaan Purmerend heb je het beste van twee werelden!

10 voordelen van nieuwbouw in Golfbaan Purmerend

Eerlijk is eerlijk. Bestaande woningen zijn vaak schitterend, maar wel gehorig. Je moet fiks investeren in onderhoud en ook zijn de woningen vaak slecht geïsoleerd. Wat nu als je het elan van een oud landhuis kunt combineren met kenmerken als perfect geïsoleerd, comfortabel en helemaal naar jouw smaak? Maak kennis met het stijlvolle appartementencomplex Westerzicht, Fase 1 van nieuwbouwplan Golfbaan Purmerend! We hebben daarom de 10 voordelen van nieuwbouw in Purmerend voor je op een rijtje gezet.

1. Zorgelozer

Een nieuwbouwhuis is een huis zonder zorgen waar je geen omkijken naar hebt. Alles is nieuw, alles doet het. Op bijna alles zit garantie en onderhoudskosten heb je de eerste jaren vrijwel niet. Van een oud huis kun je slaaf zijn omdat er altijd wel wat te doen is, van een nieuwe woning bent je altijd de baas. Ja, van een nieuwbouwhuis kun je eigenlijk maar drie dingen doen. Genieten, genieten en genieten. Bekijk de video hiernaast maar eens. Alle genoemde voorbeelden zijn van toepassing op de luxe appartementen van Fase 1, maar ook op alle woningen die in de vervolgfases in nieuwbouwplan Golfbaan Purmerend komen.

2. Energiezuiniger

Je let waarschijnlijk op het brandstofgebruik als je een nieuwe auto zoekt en op het energieverbruik van je nieuwe koelkast. Waarom zou je dat niet doen nu je een woning wilt kopen? Auto’s zijn de laatste 20 jaar veel zuiniger geworden. Computers veel sneller. Ook de bouwwereld heeft niet bepaald stilgezeten. Een nieuwbouwwoning is daarmee al gauw 30% zuiniger dan een woning die pakweg 25 jaar geleden is gebouwd. Zo heeft een nieuwbouwwoning van nu standaard energielabel A.

3. Voordeliger

Bij de koop hoef je geen overdrachtsbelasting te betalen en qua energiekosten ben je met een nieuw, duurzaam huis al gauw € 800,- per jaar goedkoper uit. Iedereen praat tegenwoordig over bezuinigen. Wie dat wil, kiest een nieuwbouwwoning.

4. Stiller

Voor veel mensen is hun woning een plek om tot rust te komen. Even weg uit de drukte en hectiek van alledag. Zeker in een nieuwbouwwoning kun je dat volop doen. Hier kun je heerlijk genieten van het leven zonder dat je bijvoorbeeld last hebt van de buurman die weer piano speelt. Of probeert te spelen. Dankzij de modernste isolatie kun je in een nieuwbouwwoning iets horen wat in een druk land als Nederland zeer weldadig kan zijn. De stilte.

5. Duurzamer

Voor een nieuwe woning worden tegenwoordig alleen duurzame, milieuvriendelijke materialen en technieken gebruikt. Duurzaam geproduceerd hardhout, bijvoorbeeld. En omdat een nieuwbouwwoning ook veel energiezuiniger is, komt het in aanmerking voor het predicaat ‘groen’. Als een beter milieu bij jezelf begint, begint het ook bij je woning.

6. Veiliger

Nieuwbouwwoningen zijn standaard uitgerust met een professioneel rookalarm. Met het modernste, inbraak werende hang- en sluitwerk. Tot de mensen die toegang hebben tot je nieuwe thuis behoren uiteraard geen inbrekers. Onze nieuwbouwwoningen voldoen aan de modernste veiligheidseisen.

7. Aangenamer

‘Oude woningen ademen nog sfeer uit’ hoor je weleens. Maar er bestaat ook een variant op die uitspraak. ‘Oude woningen zijn vaak koude woningen.’ In de winter zijn ze niet warm te krijgen en in de zomer juist niet koel. Nieuwbouwwoningen daarentegen kenmerken zich door een aangename temperatuur, ongeacht de tijd van het jaar. Ze zijn voorzien van extra isolerend glas. Daken, muren en gevels zijn veel beter geïsoleerd dan die van oudbouwwoningen en vaak hebben nieuwe woningen vloerverwarming.

8. Bloemrijker

Een nieuwbouwwoning in plan Golfbaan Purmerend is een woning in een prettige leefomgeving. Want naast de ontwikkeling van woningen zijn we ook verantwoordelijk voor de inrichting van het gebied waarin ze staan. Dat doen we natuurlijk samen met anderen. Zo komen we tot buurten die fijn, veilig en comfortabel zijn. Met voldoende openbaar groen, speelplaatsen, voldoende parkeerplaatsen en een goede aansluiting op het openbaar vervoer.

9. Persoonlijker

Wie een nieuwbouwwoning koopt, heeft alle vrijheid van de wereld. Je kiest je eigen badkamer, je eigen keuken en als je extra opties wenst, kan dat vaak meegenomen worden tijdens de bouw. Een oud huis wordt nooit helemaal van jou. Of in elk geval, het duurt jaren voor je dat bereikt. Je blijft breken en verbouwen om het precies op maat en smaak te krijgen. Al zou het natuurlijk kunnen dat die knalrode badkamertegels met hun felblauwe bloemen rond 2035 weer helemaal in de mode zijn.

10. Onbeschreven

Nieuw is nieuw. Nieuw is een gevoel van fris, puur, mooi. Een nieuwbouwwoning is onaangetast, een onbeschreven blad. Het heeft geen geschiedenis en doet niet denken aan de smaak of keuzes van vorige bewoners. Nieuw is écht helemaal van jezelf. Een nieuwbouwwoning heeft alleen een toekomst. Jouw toekomst.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wat is er te koop? Bekijk het woningaanbod