De bouw gaat voorspoedig!

29 januari '21

Ondanks het slechte weer van de afgelopen weken, gaat de bouw van Westerzicht voorspoedig! We brengen je met deze bouwupdate weer graag op de hoogte van de vorderingen van de werkzaamheden op de bouwplaats.

Goede indruk van het uiteindelijke resultaat

De aannemer heeft inmiddels op de 2e verdieping de vloer afgestort en de kalkzandsteenwanden geplaatst. Volgende maand komt het leggen van de dakvloer aan bod. Daar wordt allereerst het installatiewerk op aangebracht waarna de vloer afgestort kan worden. Naast het werk aan de vloeren zijn ook alle balkonplaten gelegd en de kozijnen van de 1e verdieping en de grote loggia-kozijnen op de 2e verdieping geplaatst. Op de foto's onderaan dit nieuwsbericht is het resultaat van al deze werkzaamheden goed zichtbaar. Kijk eens hoe prachtig die kolommen ter plaatse van de balkons en eerste betonnen raamkaders zijn geworden! En nu ook is gestart met het metselwerk op de begane grond, krijg je al echt een goede indruk van het uiteindelijke resultaat als Westerzicht wordt opgeleverd. Dat is als alles volgens planning verloopt naar verwachting eind van dit jaar.

Betrek ook in 2021 een statig appartement

Ben jij op zoek naar een statig en luxueus 4-kamerappartement van maar liefst 261 m2? Bekijk dan snel de vrije bouwnummers en wellicht neem je dan ook nog in 2021 de sleutel van je nieuwe woning in ontvangst.

Bekijk de beschikbare appartementen
Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Een appartement kopen? Zo gaat het in zijn werk