Hoera, de hoerabrief voor de Golfbaan Purmerend Fase 1!

26 februari '20

Goed nieuws voor de kopers van een woning op de Golfbaan Purmerend Fase 1. Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld. En dat betekent dat jullie naar de notaris mogen.

Naar de notaris

Nu de bouw van jouw gekochte nieuwbouwwoning binnenkort echt gaat starten, is de volgende stop: de notaris. Het is belangrijk om daar snel langs te gaan, anders betaal je meer bouwrente. Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. We leggen je in de video graag uit wat dat inhoudt. 

Wanneer start de bouw?

Ondertussen is T&G Bouwcombinatie (aannemer) druk met alle voorbereidingen voor de bouw. Hierbij valt te denken aan de aanleg van bouwstroom en watervoorziening, plaatsen van bouwketen en bouwhekken, maar bijvoorbeeld ook het bestellen van heipalen.
De kopersbegeleider van de aannemer, Cora Bakker, informeert je verder tijdens de bouwperiode. Wij wensen de kopers van een appartement op de Golfbaan Purmerend Fase 1 mede namens T&G Bouwcombinatie een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe woning.

Wil je ook wonen op de Golfbaan Purmerend? Er zijn nog twee appartementen vrij!
Heb je een vraag? Contact opnemen