Informatie op bouwnummerniveau

24 april '19

Zodra de wij van de architect en/of de aannemer nieuwe informatie ontvangen, zetten wij deze uiteraard zo snel mogelijk op de website. Zo is steeds specifieker een keuze te maken voor één van de 12 appartementen van Westerzicht.

Uitzicht of benedenverdieping?

De bouwnummers en de beschikbare informatie over de 12 woningen is nu zichtbaar op de website bij het woningaanbod. Zo kun je precies zien op welke verdieping de diverse appartementen liggen. Maar ook de zonligging van het terras en de globale indeling van de woningen kun je nu per bouwnummer lezen bij de omschrijving. Uitzicht of benedenverdieping? Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Bekijk de 12 appartementen

Wat kun je nog verwachten?

De globale informatie over de 12 appartementen is uiteraard niet alles. Om een solide keuze voor een woning te maken, heb je bijvoorbeeld ook plattegronden en prijzen nodig. Deze informatie en overige verkoopstukken zoals onder andere meer- en minderwerklijsten, delen wij zodra deze bij ons bekend of aangeleverd zijn.

image alt

Wat kun je zelf doen?

In de tussentijd kun je zelf ook al stappen zetten om je voor te bereiden voor de start verkoop. Heb jij een oogje op één van die riante appartementen in Westerzicht?

Ga allereerst naar de pagina Woningen. Markeer vervolgens het bouwnummer (of bouwnummers) waarnaar jouw voorkeur uit gaat met een hartje. Je maakt dan meteen een Mijn Eigen Huis-account aan als je die nog niet hebt. Dit persoonlijke account heb je nodig als je één van de appartementen wilt kopen als de verkoop is gestart. Je ontvangt dan ook onze digitale nieuwsbrief. Alle ontwikkelingen rond Westerzicht in je mailbox. Makkelijk toch?

Een vraag? Wij helpen je graag verder
Nieuwsgierig geworden? Bekijk alle appartementen