Alles begint met inspiratie

Van die enorme leefkeuken dromen we allemaal. Maar het hoeft helemaal niet zo groots te zijn om een eigentijdse keuken aan je eigen smaak aan te passen. We geven je graag tips om de nieuwe keuken helemaal van deze tijd te maken. Maar dan wel in jouw stijl. Ideeën die voor iedereen bereikbaar zijn.

Dé keuken van nu

28 juni '19

Donkere tinten, praktische apparatuur en gasloos koken zijn dé ingrediënten in een keuken anno 2019. Wij geven je graag inspiratie mee voor de inrichting van de keuken in je luxe appartement in Westerzicht.

Industriële tinten

Met industriële tinten details zoals een zwart blad of zwarte kranen in de keuken doe je helemaal mee aan de huidige interieurtrends. Een mooi voorbeeld is een Quooker kraan. Een ‘gewone’ kraan én kokend-water kraan in 1. Energiezuinig en 100% veilig, maar dan wel in het zwart natuurlijk.

Industriële tinten

Het einde van de afzuigkap

Kies voor het gemak van de nieuwste uitvinding: kookveldafzuiging. Kookdampen en geuren worden direct naast de kookplaat afgezogen. Geen grote afzuigkappen meer aan het plafond dus. Het geeft ook veel nieuwe mogelijkheden voor de inrichting van je keuken. Je kunt nu bijvoorbeeld koken voor het raam mét een vrij uitzicht over de glooiende graslanden van Golfbaan Purmerend. Hoe fijn is dat?

Kookveldafzuiging

Inductie of keramisch

Kies je in je appartement in Golfbaan Purmerend voor koken op inductie of keramisch koken? Het grootste voordeel van inductie is dat er weinig hitte verloren gaat en alleen de pan warm wordt. De inductiekookplaat is makkelijk schoon te houden. Bij keramisch koken wordt de plaat waarop je kookt warm. Inductie is dus ook een stuk veiliger.

Inductie of keramisch koken
Waar kun je deze tips toepassen? Bekijk de appartementen van Westerzicht
Hoe koop ik een appartement in Golfbaan Purmerend? Nieuwe woning, nieuwe start