Kom je even binnen kijken?

25 juni '20

Wil jij wonen tussen de glooiende grasvelden? Houd jij van luxe en heb je er altijd van gedroomd om in een imposant landhuis te wonen? Dan is wonen in Westerzicht Purmerend iets voor jou.

image alt

VR-tour

In dit prachtige landhuis zijn nog twee appartementen beschikbaar. Beide appartementen hebben twee woonlagen. In het souterrain vind je een woonkeuken en berging. De woonkamer, het terras, de twee slaapkamers en twee badkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Parkeren doe je op eigen terrein onder het gebouw. Door middel van een VR-tour hebben we het mogelijk gemaakt om echt even binnen te kijken. Kom kijk even mee! 

Bekijk de tour
image alt

Alles binnen handbereik

Natuurliefhebbers kunnen heerlijk genieten van de glooiende landschappen rondom de Golfbaan Purmerend. Aansluitend vind je het Purmerbos. Iets verderop vind je twee hele leuke parken. Het Leeghwaterpark en Park de Uitvlught. Heb je groene vingers? Dan kun je terecht bij De Fenix. Een prachtig park met sier- en moestuinen. In de kantine worden regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd.

Ook qua voorzieningen zit je goed in de Golfbaan Purmerend. Je vindt twee winkelcentra op korte afstand, waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Voor een hapje en drankje ben je met 10 minuten in het oude stadscentrum van Purmerend.

  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk het woningaanbod