Start bouw 12 appartementen de Golfbaan

27 mei '20

Altijd een feestelijk moment, de bouw van de Golfbaan in Purmerend is gestart. Maandag is de heistelling gebracht en dinsdag is gestart met de heiwerkzaamheden.  Erg leuk om te zien er dat een goed begin is gemaakt. Op naar de volgende stap. 

'Start bouw' feestje

Normaal wordt dit natuurlijk gevierd op de bouwplaats, alleen door het coronavirus hebben we nu nog geen 'start bouw' feestje kunnen organiseren. Een feestelijk moment waarin getoast wordt op de nieuwe woning volgt zodra het weer kan. Uiteraard word je hierover op de hoogte gehouden.

Nog 2 woningen beschikbaar

De 12 appartementen in Westerzicht krijgen dus de sfeervolle uitstraling van een oud landhuis mee. En het mooie is, in deze fase zijn nog 2 appartementen beschikbaar. 

image alt

Bouwnummer 001

Bouwnummer 001 is een appartement met 2 woonlagen. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 261m2. Wat een ruimte!

In het souterrain van 103m2 bevindt zich de heerlijke woonkeuken en een ruime berging. De woonkamer, 2 slaapkamers en 2 badkamers vind je op de royale verdieping op de eerste woonlaag en heeft een woonoppervlak van 158m2. Het ruime terras van 20m2 ligt op het noordoosten. Hier geniet je in de zomermaanden heerlijk van een kop koffie in de ochtendzon.

Bekijk het appartement
image alt

Bouwnummer 002

Bouwnummer 002 is ook een appartement met 2 woonlagen. De ruime woonkeuken die je helemaal naar smaak kunt inrichten vind je in het souterrain van 103m2. Hier maak jij straks uitgebreide diners voor als vrienden komen eten. Op de eerste woonlaag vind je de woonkamer waar je heerlijk tot rust komt en een ruim terras van 20 m2 op het zuidwesten. Hier geniet je 's avonds van een heerlijk glas wijn. De woning heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. 

Bekijk het appartement
  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk het woningaanbod