26 augustus 2019

26 augustus | Online start verkoop

Advies gewenst? Van 15:00 - 17:00 uur staan de makelaars van Sopar voor je klaar om alle vragen te beantwoorden over online voorkeuren doorgeven. Het adres is Nieuwstraat 74-78, Purmerend.

image alt

De voorbereidingen

Inmiddels staan de definitieve impressies op de website, kun je een virtueel rondje rond Westerzicht lopen en zijn de plattegronden bij de appartementen geplaatst. Heb je alles bekeken en al grotendeels je keuze kunnen maken? Selecteer dan nu alvast maximaal 5 appartementen waar je tijdens de verkoopperiode van 26 augustus tot en met 5 september je voorkeur voor door wilt geven. 

Op maandag 26 augustus ontvang je in de loop van de dag een e-mail waarin staat dat je vanaf dat moment je voorkeuren via je Mijn Eigen Huis-account kunt gaan doorgeven. Tenminste, als je al aangemeld bent als belangstellende voor de 12 appartementen van Westerzicht. Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Geen probleem! Maak dan nu een account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 26 augustus de e-mail als de verkoop is gestart. 

Bekijk de impressies en plattegronden

Online of bij de makelaar

2 augustus '19

In het e-mailbericht dat je op 26 augustus ontvangt, tref je een link naar een speciale pagina waarop we het online kooptraject van A tot Z uitleggen en wat je moet doen om je voorkeuren online door te geven. Vervolgens ga je naar jouw account van Mijn Eigen Huis en bekijk je alle verkoopstukken zoals de verkooptekeningen, technische informatie en meer-minderwerklijsten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Stel je die vragen het liefst persoonlijk? Dat kan! Op 26 augustus staan Renate en Menno van Sopar Makelaars van 15:00 - 17:00 uur klaar om al je vragen te beantwoorden. Het adres van Sopar is Nieuwstraat 74-78 in Purmerend.

Verkoopprocedure en toewijzing

Tot donderdag 5 september 17:00 uur heb je de tijd om maximaal 5 voorkeuren door te geven. De notaris gaat vervolgens onder alle inschrijvingen een loting verrichten, waarna de appartementen worden toegewezen. Op vrijdag 6 september ontvang je het bericht of je een woning toegewezen hebt gekregen. De uitslag van de toewijzing is dan ook zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account.

Hoe gaat het in zijn werk? Informatie over de verkoopprocedure
Keuze al gemaakt? Bekijk alle appartementen