Verkoop Golfbaan Purmerend Fase 1 gestart

26 augustus '19

Het is zover: de online verkoop van allereerste fase van Golfbaan Purmerend is gestart! Alle informatie over de 12 luxe appartementen van Westerzicht staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Geef je voorkeuren door

Bij de bouwnummers waar je voorkeur naar uit gaat vind je onder de tab Downloads alle benodigde informatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verkooptekeningen, afwerkstaten, de prijslijst en een meer- en minderwerklijst. Deze documenten vind je ook in jouw account van Mijn Eigen Huis. Log in en geef online maximaal 5 voorkeuren door.

Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en met donderdag 5 september 17.00 uur. Op vrijdag 6 september krijg je uiterlijk aan het einde van de dag bericht of er een woning aan je is toegewezen. In het Mijn Eigen Huis-account is dan ook de uitslag van de toewijzing zichtbaar.

Naar Mijn Eigen Huis

Maak een account aan

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak er dan snel een aan en geef daar je woningvoorkeuren door. Meer over het aanmelden en hoe je een account aanmaakt zie je in het onderstaande filmpje.