Wat kosten de appartementen van Westerzicht?

17 juli '19

Ook zo gecharmeerd van de statige appartementen van Westerzicht? Dan is het wel zo fijn als je weet wat de beoogde woning kost. Daarom hebben we vanaf nu definitieve vrij-op-naamprijzen op de website staan.

image alt

Een gerichte keuze

Nu de prijzen van de 12 luxe appartementen van Westerzicht bekend zijn, is het mogelijk iets gerichter je keuze voor de woning van je voorkeur maken. De gelijkvloerse appartementen starten bij een v.o.n-prijs van € 503.000,-. Een 2-laags appartement start vanaf € 824.200,-.

Wat uiteindelijk de koopsom voor het gekozen appartement wordt, is afhankelijk van de eventuele extra opties.

Bekijk de prijzen

Wat volgt nog?

De definitieve prijzen zijn weer een stap in de richting van de start verkoop van Westerzicht. Deze datum maken we binnenkort bekend. Bovenstaande impressie is er één uit een serie beelden. Zodra wij de volledige serie hebben ontvangen, plaatsen wij ze uiteraard meteen op deze website. Met dit beeldmateriaal is het gebouw van alle zijden te bezichtigen, ook van binnen. Dan is pas echt goed zichtbaar wat een exclusief gebouw Westerzicht wordt. Ook de plattegronden zijn uiteraard een belangrijk onderdeel van een onderbouwde keuze. Zodra wij deze van de aannemer hebben ontvangen, zijn deze stukken bij de 12 appartementen zichtbaar op de pagina Woningaanbod

Is er iets niet duidelijk? We helpen graag verder
Een financiering? Zo werkt het