Westerzicht is uitverkocht!

7 december '21

De laatste woning in Westerzicht is verkocht. Daarmee is het al opgeleverde nieuwbouwplan op Golfbaan Purmerend helemaal uitverkocht.

image alt

Laatste koopcontract ondertekend

Op 26 augustus 2019 startte de verkoop van de 12 luxe appartementen van Westerzicht. Precies een maand later, op 26 september zetten de eerste kopers hun handtekening onder hun koopcontract. De kopers van het laatste appartement tekende op de valreep van 2021 het allerlaatste koopcontract. Zij hadden wel een grote voorsprong want tijdens de open dag op 27 november jl. hadden zij de unieke kans het al opgeleverde nieuwbouwappartement van binnen te bezichtigen. Kort daarna besloten zij dat dit hun nieuwe droomhuis werd.

Komt er nog aanbod?

Nu het statige landhuis met haar 12 royale appartementen is opgeleverd en bewoond, begint Golfbaan Purmerend echt te leven. We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt of er nog meer aanbod op deze groene locatie volgt. Dit is zeker het geval, we zijn achter de schermen nog druk bezig met het maken van nieuwe plannen voor Golfbaan Purmerend. Hoe dit plan zich verder precies vorm gaat geven is nu nog niet bekend. Zou je wel graag op deze bijzondere locatie willen wonen? Schrijf je dan onderaan in voor de nieuwsbrief. Zo mis je niets van de verdere ontwikkelingen in dit plan.

Een vraag? We helpen je graag verder
Zoek je informatie? Bekijk de veel gestelde vragen