Planning Golfbaan Purmerend

De planontwikkeling van de nieuwbouwwijk Golfbaan Purmerend is in 2 delen opgesplitst. De eerste fase bestaat uit 12 appartementen in het statige gebouw genaamd Westerzicht. De volgende fase laat nog even op zich wachten. Hoe deze woningen eruit gaan zien en welke woningtypen er komen is nu nog niet bekend. 

De eerste fase

Daar waar ooit een voorname boerderij stond, staat tussen de glooiende graslanden nu een statig landhuis met 12 royale appartementen. De architectuur van dit landhuis ademt de sfeer van de voormalige landgoederen in de Purmer. Haar naam Westerzicht, dankt zij aan de naastgelegen Westerweg.

image alt

Het vervolg

Voor dit volledig nieuwe woongebied in Purmerend wordt een deel van de huidige golfbaan gebruikt voor de bouw van circa 4.000 tot 4.500 woningen. De ontwikkeling van deze woningen is nog in een vroeg stadium. Hoe deze woningen eruit gaan zien en welke woningtypen er komen is nu nog niet bekend. Zodra er meer informatie over de woningen beschikbaar is, informeren wij je via deze website. Als je onderaan deze pagina je gegevens achterlaat, kunnen wij je op de hoogte houden via onze digitale nieuwsbrieven. Wil je op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen op de Oostflank dan verwijzen we je graag door naar: www.oostflankpurmerend.nl

Woning kopen in Golfbaan Purmerend? Lees hoe het werkt
Een Mijn Eigen Huis-account? Dit zijn de voordelen