Bereikbaarheid Golfbaan Purmerend

Nieuwbouwwijk Golfbaan Purmerend komt aan de oostzijde van Purmerend te liggen, grenzend aan de Westerweg. Dit volledig nieuwe woongebied ligt op een prachtige locatie aan de rand van de Purmer. Het nieuwbouwplan komt op een glooiend en lommerrijk landschap met speels aangelegde waterpartijen.

Aan de Westerweg

De eerste fase van Golfbaan Purmerend, is appartementencomplex Westerzicht. Dit statige landhuis komt, zoals de naam al doet vermoeden, te liggen langs de Westerweg. Van daaruit zit je met de auto via de Verzetsweg binnen 6 minuten op de N235, de Jaagweg, die door loopt tot aan Amsterdam-Noord. Maar ook naar Monnickendam, Edam en Volendam rij je met de auto in ongeveer 10 minuten. Je woont hier dus in alle rust in een prachtige groene omgeving, maar dan wel centraal tussen grote steden en gezellige dorpjes.

Openbaar vervoer

Reis je met het openbaar vervoer, dan is dat vanaf Golfbaan Purmerend ook geen probleem. Op enkele loopminuten afstand liggen diverse bushaltes. De bus brengt je vervolgens binnen 10 -15 minuten naar NS Station Purmerend. In 25 minuten sta je op Station Amsterdam Noord. Op onderstaande kaart is te zien waar je alle nabijgelegen bushaltes kunt vinden.

Wat is er te doen? Bekijk de voorzieningen
Enthousiast geworden? Bekijk het aanbod