83% van de woningen verkocht

30 januari '20

Een nieuwe mijlpaal is bereikt: maar liefst 10 van de 12 appartementen Westerzicht op Golfbaan Purmerend zijn verkocht. Wat betekent dat voor de planning en de bouw?

Huidige stand van zaken

Zoals we al in december meldden, is de omgevingsvergunning verkregen en onherroepelijk. Daar mogen we nu aan toevoegen dat we maar liefst 83% van de appartementen hebben verkocht. Dat betekent dat we nu aan twee opschortende voorwaarden hebben voldaan.

Verwachte planning

Op dit moment staat er nog één opschortende voorwaarde open: de grond moet bouwrijp zijn. Daar zijn we nu met de aannemer hard voor aan het werk. Volgens de overeenkomsten moet op 1 maart 2020 ook aan deze voorwaarde zijn voldaan. We verwachten dat we daar met onze huidige planning nog steeds aan kunnen voldoen.

Op dat moment versturen wij dan ook de zogeheten Hoera-berichten (een tweetal e-mails die 48 uur na elkaar worden verzonden) naar de kopers en geven de notaris de opdracht de aktes te passeren. Je krijgt hier dus vanzelf bericht over.

Interesse in één van de vrije bouwnummers?

Zoals gezegd, hebben we 10 van de 12 appartementen verkocht. Er zijn dus nog 2 bouwnummers per direct beschikbaar. Benieuwd welke?

Bekijk het woningaanbod

Heb je vragen?

Als we je ergens mee kunnen helpen, dan horen we dat natuurlijk graag van je!

Neem contact met ons op
Wat ging hieraan vooraf? Bekijk het eerdere nieuwsbericht
Wat is er beschikbaar? Bekijk het actuele overzicht