Bouwbord Westerzicht onthuld

9 juli '19

Maandag 8 juli is het bouwbord van Westerzicht onthuld en daarmee tevens de allereerste blik op het luxe appartementencomplex van Golfbaan Purmerend. Binnenkort is het ook mogelijk het prachtige gebouw op de website te bekijken.

Zicht op Westerzicht

Op dit moment staan er nog alleen schetsen van het statige landhuis met 12 royale appartementen op de website. Op het bouwbord is dus een primeur te zien. Het eerste zicht op Westerzicht! Binnenkort is het gebouw op de website van alle kanten te bekijken. Zelfs een wandeling is dan mogelijk, ook in de appartementen. Maar dan wel een digitale wandeling uiteraard.

Onthulling in beeld gebracht

Het bouwbord is afgelopen maandag door Wethouder Thijs Kroese van gemeente Purmerend, Ontwikkelingsmanager Martijn Hemmer van gebiedsontwikkelaar BPD en Directeur Wolter Pelt van BurgGolf onthuld. Daarnaast waren ook Martin Matthijsse en Chris Lunstroo van gemeente Purmerend en Jean van den Broek van BPD Ontwikkeling aanwezig bij de onthulling. We hebben de officiële handeling in de volgende korte video in beeld gebracht.

Op de hoogte blijven?

Indien je belangstelling hebt voor een woning in dit prachtige appartementencomplex in de nieuwe woonomgeving Golfbaan Purmerend, kun je bij het appartement van je voorkeur op de knop "Houd me op de hoogte" klikken. Vul vervolgens je gegevens in zodat wij je met onze digitale nieuwsbrief op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen.

Bekijk de appartementen van Westerzicht
Een vraag? Wij staan je graag te woord
Wanneer start de verkoop? Bekijk de planning