Eerste fase Golfbaan Purmerend krijgt vorm

1 april '19

Tussen de glooiende graslanden op de plek waar voorheen een voorname boerderij stond, komt een statig landhuis met 12 royale appartementen.

Royaal appartement in statig landhuis

De eerste fase in de volledig nieuwe woonomgeving in Purmerend bestaat uit 12 royale appartementen (minimaal 100m2), in een gebouw dat de sfeer van een statig landhuis uitademt. Het landhuis heeft de naam Westerzicht meegekregen, naar de naastgelegen Westerweg. Via een eigen brug bereik je het landhuis dat 3 verdiepingen hoog wordt. Je auto parkeer je overdekt op eigen terrein onder het gebouw. Alle appartementen beschikken over een eigen buitenruimte. Dat kan een balkon zijn of een terras.

Interesse? Schrijf je in

Spreekt zo'n riant appartement in Westerzicht je aan? Kijk dan op de pagina Woningen naar welk type appartement jouw voorkeur uit gaat. Je kunt dat type markeren met een hartje, je maakt dan meteen een Mijn Eigen Huis-account aan. Dit account heeft veel voordelen en heb je nodig als je één van de appartementen wilt kopen als de verkoop is gestart. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in nieuwbouwplan Golfbaan Purmerend? Je kunt onderaan de meeste pagina's je e-mailadres achterlaten. Daarmee kunnen wij je op de hoogte houden via onze digitale nieuwsbrief. Plan Golfbaan Purmerend heeft nu ook een eigen Facebookpagina. Like je deze pagina, dan mis je helemaal geen enkel nieuwtje meer!

Een appartement kopen? Zo werkt het
Enthousiast geworden? Bekijk de royale appartementen