Golfbaan Purmerend nu ook op Facebook

2 april '19

Golfbaan Purmerend heeft nu ook een eigen op Facebook-pagina! Via deze weg kunnen wij je naast onze website ook op de hoogte houden van alles dat zich rond dit prachtige nieuwe woongebied in Purmerend afspeelt.

Zo blijf je op de hoogte

Sinds kort heeft nieuwbouwplan Golfbaan Purmerend een eigen Facebookpagina. Heb jij hem al gezien? Op deze Facebookpagina vind je straks allerlei interessante weetjes over het nieuwe plan en de woningen die er gaan komen. En dat belooft heel bijzonder te gaan worden! Na het eerste gebouw, appartementencomplex Westerzicht, komt er een grote diversiteit aan woningtypen. Misschien wel een woning die aan jouw woonwens voldoet. Like dus onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en verkoop van dit unieke project in Purmerend.

Like ons op Facebook

Ook de nieuwsbrief ontvangen?

Natuurlijk houden we je op deze website ook op de hoogte van alle ontwikkelingen. Wil je onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Onderaan de meeste pagina's kun je je gegevens achterlaten om je in te schrijven. Kijk bijvoorbeeld maar eens onderaan de Homepage of de pagina Woningen. Dan mis je zeker niets!

Wanneer kan ik iets verwachten? Bekijk de planning
Een woning kopen? Zo werkt het!