Westerzicht is uit de steigers!

20 juli '21

Het statige appartementencomplex Westerzicht is uit de steigers en wat een pracht is het al aan het worden! Wat zijn verder de vorderingen en hoe ziet de planning er nu uit? Lees snel verder.

image alt

Voortgang aan de buitenzijde

Zoals ook op de foto's te zien is, is de steiger verwijderd en het gebouw nu heel goed zichtbaar. Daarnaast zijn de hekwerken aan de achterzijde naast en boven de ingang van de parkeergarage geplaatst.

En nu de balkons aan de voorzijde ook voorzien zijn van hekwerk, wordt de chique uitstraling van Westerzicht steeds verder benadrukt.

image alt

Vorderingen aan de parkeergarage

De auto parkeren doe je als bewoner van dit landhuis-achtige gebouw straks natuurlijk op eigen terrein onder het gebouw. Op de foto hiernaast zie je dat bij de ingang van de parkeergarage de metalen toegangspoort al is aangebracht.

De (elektrische) fietsen krijgen hun plek in de berging in de parkeergarage. Onlangs zijn de deuren van die bergingen gemonteerd zoals te zien is op 1 van de foto 's onderaan deze pagina.

Werkzaamheden in het gebouw

Maar ook binnen gaan de werkzaamheden gestaag verder. Zo zijn bijvoorbeeld nu alle gipsblokken tussenwanden in de appartementen geplaatst en zijn de tegelzetters volop aan het werk. Zodra zij hun werkzaamheden hebben afgerond, wordt het sanitair gemonteerd, de elektra verder aangelegd en het spuitwerk aangebracht. De verwachting is dat de badkamers en toiletten op de 1e verdieping nog voor de bouwvakantie (van vrijdag 23 juli tot en met vrijdag 13 augustus) gereed zijn. In een aantal woningen op de begane grond is het plafondspuitwerk al aangebracht en na de bouwvakantie worden ook de algemene ruimtes verder afgewerkt.

Planning

Naar verwachting ontvangen de toekomstige bewoners van dit statige appartementencomplex vanaf eind oktober/begin november 2021 de sleutel. Uiteraard is dit een voorlopige prognose waar geen rechten aan kunnen worden ontleend. Een bouwplanning is altijd mede afhankelijk van externe factoren zoals de weersomstandigheden, de levertijden van bouwmaterialen en de beschikbaarheid van goede vakmensen.

image alt

Royaal wonen op 261 m2

Ook enthousiast geworden na het zien van de foto's van dit luxueuze appartementengebouw? Er zijn nog 2 appartementen beschikbaar. Nu kopen is gegarandeerd verhuizen binnen een aantal maanden. Een unieke nieuwbouwkans!

In de beschikbare XL appartementen woon je met maar liefst 261 m2 aan woonruimte met recht royaal.  Deze uitzonderlijke appartementen beschikken over 2 woonlagen en een terras van 20 m2. Neem jij in het najaar van 2021 de sleutel van jouw nieuwe droomwoning in ontvangst?

Een vraag? Neem direct contact met ons op
Meer weten over de locatie? Bekijk de voorzieningen