Woon jij straks in een XL appartement?

8 maart '21

In het statige landhuis dat de naam Westerzicht heeft meegekregen, worden straks 12 appartementen gerealiseerd. Waarvan 2 er wel heel bijzonder zijn. Deze XL appartementen met 261 m2 aan woonplezier beschikken namelijk over 2 woonlagen. Benieuwd of dit jouw droomwoning is?

image alt

Dat voelt als thuiskomen

Wanneer je het appartement binnenkomt op de eerste verdieping voel je je direct thuis. De hoge plafonds creëren ruimtelijkheid en de vele ramen maken de lounge heerlijk licht. Het terras bereik je met een dubbele schuifdeur en ligt fijn beschut, zo geniet je hier het hele jaar door van buiten. De masterbedroom is voorzien van een badkamer ensuite met ligbad en dubbele wastafel. De 2e slaapkamer kan gebruik maken van de aparte (gasten)badkamer.

image alt

Speelse indeling

Door naar beneden want koken doe je in het souterrain. Door de open trap staan de woonlagen met elkaar in verbinding. Ook vind je hier een berging. En niet zomaar een! Er is hier genoeg ruimte om een personal gym of werkplaats te maken. Uiteraard is er ook gedacht aan parkeervoorziening. De auto parkeer je op eigen terrein onder het gebouw. Daarnaast is er bij het complex nog voldoende plek voor bijvoorbeeld gasten.

Hier wil ik wonen!

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Dan heb je geluk! Bouwnummer 1 en 2 zijn momenteel nog beschikbaar. Het enige wat jij hoeft te beslissen is of je gaat voor een terras op het noordoosten of het zuidwesten.

Ook de bouw verloopt ondanks de sneeuw en vorst voorspoedig. De tweede verdiepingsvloer is gestort, de standsteenwanden zijn geplaatst en de balkonplaten zijn gelegd. In maart is begonnen met het leggen van de dakvloer gevolgd door het installatiewerk. Nog heel even geduld!

Bekijk de bouwnummers
Wij helpen je graag Hoe koop je een woning?
Lees meer Alles over Purmerend